We use our own and third-party cookies to make our website work safely and personalize its content. Likewise, we use cookies to measure and obtain data on your navigation and to adjust advertising to your tastes and preferences. Press the "Accept all" button to confirm that you have read and accepted the information presented. To manage or disable these cookies, click on "Configuration".
Modify cookies
Technical and functional Always active
This website uses its own Cookies to collect information in order to improve our services. If you continue browsing, you accept their installation. The user has the possibility of configuring his browser, being able, if he so wishes, to prevent them from being installed on his hard drive, although he must bear in mind that such action may cause difficulties in navigating the website.
Analytics and personalization
They allow the monitoring and analysis of the behavior of the users of this website. The information collected through this type of cookies is used to measure the activity of the web for the elaboration of user navigation profiles in order to introduce improvements based on the analysis of the usage data made by the users of the service. They allow us to save the user's preference information to improve the quality of our services and to offer a better experience through recommended products.
Marketing and advertising
These cookies are used to store information about the preferences and personal choices of the user through the continuous observation of their browsing habits. Thanks to them, we can know the browsing habits on the website and display advertising related to the user's browsing profile.

Corrugated steel frame to provide shade for diners on the terrace

Construction of an outdoor shaded canopy in a bar-restaurant

This project involves fitting out an outdoor shaded area to the terrace of a bar-restaurant so that its customers can enjoy an al fresco food and drink experience during the warmest months of the year.

The site for this project is generous, spacious, and has an authentic feel that invites you to sit and relax. Neighbouring walls built from local stone, staggered buildings in the distance, green moss on the Arabic tiles of adjoining roofs, the unruly, vibrant presence of ivy clinging to the boundaries... all of these combine to form a truly breathtaking backdrop. 

Thus, our project was designed to be as silent as possible, with little impact, allowing the diner’s gaze to focus on their surroundings, so that the area would continue to be an authentic space to unwind.

  • year 2021
  • location Sigüenza
  • photographer Carlos Sánchez
  • contributors Anna Ararà