We use our own and third-party cookies to make our website work safely and personalize its content. Likewise, we use cookies to measure and obtain data on your navigation and to adjust advertising to your tastes and preferences. Press the "Accept all" button to confirm that you have read and accepted the information presented. To manage or disable these cookies, click on "Configuration".
Modify cookies
Technical and functional Always active
This website uses its own Cookies to collect information in order to improve our services. If you continue browsing, you accept their installation. The user has the possibility of configuring his browser, being able, if he so wishes, to prevent them from being installed on his hard drive, although he must bear in mind that such action may cause difficulties in navigating the website.
Analytics and personalization
They allow the monitoring and analysis of the behavior of the users of this website. The information collected through this type of cookies is used to measure the activity of the web for the elaboration of user navigation profiles in order to introduce improvements based on the analysis of the usage data made by the users of the service. They allow us to save the user's preference information to improve the quality of our services and to offer a better experience through recommended products.
Marketing and advertising
These cookies are used to store information about the preferences and personal choices of the user through the continuous observation of their browsing habits. Thanks to them, we can know the browsing habits on the website and display advertising related to the user's browsing profile.

Houses in Vall d'Aran

Construction of houses combining wood and slate in Vielha

This project sets out to build four semi-detached houses in the historical center of Vielha, a picturesque town located in the heart of the Pyrenees. The site´s environment is harsh and mountainous, and set amongst idyllic Aranese houses constructed from stone, slate and timber.

The project maintains the vernacular style of the region and only uses locally sourced materials. The sharp apex of the roof offers practicality by reducing snow settlement. By combining this with dormer windows easily accommodates two floors within the attic, optimizing space and comfort.

Inside, a blend of seasoned timber and warm greys of the natural slate creates a snug environment.

  • year 2016
  • location Viella (Vall d'Aran)