Partial renovation of a hotel in Costa Brava

Hotel Aigua Blava. Interior design of a hotel in the seafront

This four-star, 80-room family hotel has undergone major renovations. Located in an outstanding location on the Costa Brava, in the bay of Aiguablava de Begur, the hotel is surrounded by a truly beautiful landscape combined with coves of crystalline water, rocks and pines.

A transformation has been made in the pursuit of a timelessness and neutrality in keeping with its environment, prioritising comfort and quality for hotel guests throughout their stay.

Special consideration has been given to the interior lighting of the rooms, as well as their relationship with the exterior landscape. The rooms have therefore been reorganised inside, whilst enlarging openings on the façades.

Meticulous care has been taken with every room detail, following luxury standards and choosing natural, fine materials, whilst also prioritising their durability. All these features ensure that guests enjoy a unique and unforgettable experience.

  • year 2015
  • location Begur, Costa Brava (Girona)
  • photographer Aitor Estévez, José Hevia
  • contributors Anna Ararà