Arquitecte a la Costa Brava

Desitja construir o restaurar una propietat a la Costa Brava?

A Pepe Gascón Arquitectura fa més de 15 anys que oferim serveis integrals d'arquitectura, interiorisme, enginyeria i paisatgisme a clientes nacionals i internacionals.

Mitjançant un control integral del procés de construcció, gestionem projectes que van des de la concepció inicial fins a la realització final, sempre dins del pressupost i calendari establerts, seleccionant els millors contractistes, consultors i proveïdors.

Amb l'objectiu de garantir la total satisfacció dels nostres clients, el nostre equip els mantindrà sempre informats durant tot el procés de realització i execució del projecte: una comunicació fluida és una de les claus per a tindre un final exitós.

Els nostres conceptes es basen en la comprensió de l'estil de vida dels nostres clients, mantenint-los involucrats en cada pas del procés. Desenvolupant cada projecte amb una gran intensitat, rigor i professionalitat, intentant fer una arquitectura sòbria i essencial, dotada de solucions innovadores i de caràcter atemporal.

Projectes recents a la Costa Brava
Reforma i rehabilitació d'una casa de poble amb piscina a l'Empordà
Ca l'Agutzil. Casa per a lloguer turístic a Gualta, Costa Brava
Rehabilitació integral d'una casa de vacances amb piscina per a lloguer al cor del Baix Empordà, entre el mar i la muntanya, en el conegut "Triangle d'Or" de la Costa Brava.
Reforma i ampliació d'un habitatge d'estil mediterrani
Casa estiuenca a Platja d'Aro, Costa Brava
Aquesta segona residència, de caràcter mediterrani, construït fa mig segle amb sistemes constructius propis de l'arquitectura popular catalana es reforma interiorment amb l'objectiu d'augmentar l'entrada de llum natural.
Casa Juncal i Rodney. Casa contemporània a la Costa Brava
Construcció d'una casa de disseny contemporani a Begur
Habitatge de disseny a Sa Riera, amb forma de ventall que estableix de manera inequívoca les relacions entre la casa i el mar, el terreny i la geografia abrupta de la Costa Brava, el sòl rocós i l'espectacle del cel del Mediterrani.
Casa Sebbah. Casa oberta al paisatge i amb vistes al mar
Construcció d'una casa d'estil modern a la Costa Brava
Construcció d'una casa de dues plantes amb vistes al mar a la Costa Brava, en una parcel•la inclinada, en la qual el gran protagonista és el Mar Mediterrani, raó de ser de la mateixa.
Casa d'estil mediterrani
Casa d'obra nova en primera línia de mar a la Costa Brava
Casa d'obra nova a primera línia de mar que gaudeix d'unes vistes del Mar Mediterrani extraordinàries. Es desenvolupa al voltant d'un pati central, que il·lumina i ventila les estances interiors.
Reforma i canvi d'ús a comercial d'un parc d'atraccions
Edifici comercial al Baix Empordà
Projecte de remodelació i canvi d'ús d'un emblemàtic parc d'atraccions, situat al centre neuràlgic de Platja d'Aro (Costa Brava).
Umbracle vegetal
Pèrgola exterior al jardí d'un hotel
Construcció de tres pèrgoles donant servei al menjador exterior d'un hotel estacional. El repte consistia en donar ombra a una gran superfície, allunyant-se de possibles propostes que oferissin una sensació de sobreconstrucció a l'espectador.
Construcció d'una bassa en un contexte rural
Piscina en una casa de camp. Ca l'Agutzil
El projecte es centra en la construcció d'una bassa de reduïdes dimensions, en concordància amb l'espai de jardí en el que s'ubica. La bellesa del context immediat imposa un gran respecte a la preexistència, portant a terme un exercici de mimetització cromàtica i de textura amb tot el circumdant.
Hotel Aigua Blava. Disseny interior d'un hotel a primera línia de mar
Reforma parcial d'un hotel a la Costa Brava
Reforma d'un hotel de quatre estrelles amb unes privilegiades vistes al mar. Situat en un dels llocs més emblemàtics de la Costa Brava, la badia d'Aiguablava, a Begur, a primera línia de mar.
Ca la Clareta. Hotel davant del mar
Reforma dels espais comuns d'un hotel a la Costa Brava
Reforma interior d'un edifici situat en un extraordinari racó de la Costa Brava, davant del mar Mediterrani, i destinat a hotel.
Reforma total de una masía en el Empordà
Casa de pedra, ceràmica local i sostres de fusta
Rehabilitació d'una casa rural a l'Empordà
Intervenció a Gualta (Girona), una de les poblacions medievals que conformen la bella comarca de l'Empordà. Es rehabilita i condiciona un antic graner d'un petit nucli de carrers estrets en un entorn rural.
Places de Puigcerdà. Intervenció paisatgística en centre històric
Remodelació d'espai urbà a la Cerdanya
Remodelació de l'espai públic més cèntric i rellevant de Puigcerdà, originalment molt deteriorat, amb excessiva presència de trànsit que limitaven les potencialitats cíviques i integradores de l'espai.