Estudi d'Arquitectura i Interiorisme

Qui som?

Pepe Gascón Arquitectura compta amb una dilatada experiència i recorregut professional, havent estant el seu treball reconegut mitjançant publicacions i premis a nivell nacional i internacional.

L'estudi està format per un equip pluridisciplinar de professionals, en el qual regna l'esperit creatiu i innovador. Compta també amb la col·laboració externa dels millors experts en les disciplines més variades.


Què fem?

Oferim serveis d'arquitectura, disseny interior i espai urbà, abastant totes les etapes del procés constructiu des del projecte, gestió del mateix i la seva posterior materialització.

Actuem com un únic interlocutor que a través d'un seguiment i control exhaustiu del procés, ens permet gestionar projectes des de la seva concepció inicial fins a la seva materialització final, dins el termini i pressupost marcats.

Treballem els encàrrecs amb gran intensitat, rigor i professionalitat, buscant una arquitectura essencial, sòbria, de pocs elements i materials, proveïda de solucions innovadores i de caràcter atemporal.

 

Com ho fem?

El nostre punt de partida és la necessitat de millorar les expectatives creades pels nostres clients, tenint un fort compromís amb ells al llarg del procés edificatori.

Ens agrada parlar amb els nostres clients, escoltar les seves reflexions i entendre quines són les seves necessitats, incorporant-les al projecte com a condicions intrínseques del mateix.

Intentem crear espais ben il·luminats, proporcionats, harmoniosos, on prevalgui el comfort dels nostres clients.