Elegant i lluminós immoble a Barcelona

One Residence Bcn. Nova distribució i materialització d'un pis cantoner

Reforma interior i nova distribució d'un habitatge situat en un edifici noble de Barcelona, que presentava una zona interior compartimentada i laberíntica. L'edifici és cantoner, i per tant el desenvolupament de la façana del pis garanteix una bona il·luminació natural de les seves estances.

El projecte neix a partir de la necessitat de dur a terme un programa per a una família amb tres fills, prioritzant els espais d'estada i trobada familiar. S'allotgen les zones d’aigua, així com les peces secundàries a la zona interior de l'immoble.

El color blanc apareix en totes les estances, maximitzant la seva llum natural. La presència de fusta noble, marbres, motllures i cornises doten d'elegància a les mateixes.

  • any 2020
  • ubicació Barcelona
  • fotògraf Carlos Giménez (FotoInmobiliariaBCN)
  • col·laboradors Agustina Gómez Cendoya (interiorismo)