Restyling de un piso en Travessera de Gràcia

Nueva distribución y estilismo de un piso alto en Barcelona

Projecte de reforma integral i disseny interior d'un pis al barri de Gràcia de Barcelona, en el qual s'han prioritzat la fluïdesa espaial i el confort del futur usuari.

Per a això es modifica la geometria laberíntica i amb llargs passadissos del pis, unificant espais per a emfatitzar l'ample del mateix, i no la seva llargada. Alhora, s'aprofita la il·luminació natural procedent dels dos extrems de l'habitatge.

A la zona comuna, s'ha potenciat la geometria de l'envoltant existent zonificant el sector en tres espais contigus on es troba la cuina com a element vertebrador principal.

Els colors blanc i negre, juntament amb la fusta, atorguen a l'habitatge un caràcter càlid, alhora que elegant.

  • any 2017
  • ubicació Gràcia. Barcelona
  • fotògraf Nini Cortadellas