Remodelació interior d'un pis en una finca règia a l'Eixample

FHAUS Barcelona, disseny interior d'un pis a la Diagonal

">

Renovació d'una propietat de Barcelona, situada al carrer Provença en la seva trobada amb l'avinguda Diagonal, en una fabulosa finca règia dels anys 30.

Els pisos de la finca responen a la tipologia pròpia d'aquests edificis, amb estades generoses a doble façana i una zona central definida per un gran passadís, poblada d'estades fosques que ventilen a estrets patis.

La intervenció pretén posar en valor aquesta gran quantitat de metres quadrats que havien caigut en una condició de marginalitat, i de pas trobar una adaptació tipològica alineada amb els requeriments de la vida actual.

  • any 2015
  • ubicació Avenida Diagonal, Barcelona
  • col·laboradors C. Infantes (arq.)