Rehabilitació d'un pis al barri de Gràcia

Vill Danieli. Disseny interior d'un pis de dos dormitoris a Barcelona

Rehabilitació d’un primer pis de dos dormitoris al barri de Gràcia de Barcelona, il·luminat mitjançant les seves dues façanes (carrer i pati interior). L’immoble està caracteritzat pels seus sostres amb volta.

La intervenció es centra principalment en generar espais amplis mitjançant l’enderrocament de parets estructurals que actualment el seccionen. El programa nocturn de l’habitatge es vincula a la façana del carrer, mentres que el diurn ho fa a la façana del pati interior.

A la intervenció es recuperen elements originals de l'habitatge com són les portes vidriades de fusta, deixant vistos els sostres de volta.

  • any 2016
  • ubicació Eixample, Barcelona
  • col·laboradors C. Infantes (arq.)