Piscina en una casa de camp. Ca l'Agutzil

Construcció d'una bassa en un contexte rural

El projecte es centra en la construcció d'una bassa de reduïdes dimensions, en concordància amb l'espai de jardí en el que s'ubica.

La bellesa del context immediat imposa un gran respecte a la preexistència, portant a terme un exercici de mimetització cromàtica i de textura amb tot el circumdant.

La bassa proposada recorda la construcció tradicional de basses de la zona. La tonalitat ocre de la piscina monopolitza el seu aspecte, en clar diàleg amb els murs que l'envolten.

Interiorment es revesteix amb un lliscat de ciment, i és coronada superiorment amb peces de tova recuperades d'una masia propera. Un llimoner presideix la piscina.
 

  • any 2018
  • ubicació Gualta (Costa Brava)
  • fotògraf Pepe Gascón Arquitectura / Nini Cortadellas