Motorino Pizzeria Napoletana Àsia. Generar una identitat reconeixible i exportable

Disseny interior i personalizació del mobiliari per a una cadena de restauració

A finals del 2018, Motorino Pizzeria Napoletana Àsia i Pepe Gascón Arquitectura tanquen un acord per dur a terme el disseny interior de les seves pizzeries. S'estableixen unes directrius que hauran d'estar presents en el disseny de tots els restaurants:

- Es dotarà els locals d'un caràcter serè i acollidor, propiciant una atmosfera adequada per a que els comensals gaudeixin d'una experiència única; es prioritzaran el confort acústic, la il·luminació i l'ergonomia.

- Hi haurà una proporcionalitat entre la cuidada selecció d'aliments de la proposta gastronòmica de Motorino, i els materials que vestiran els locals. Es garantirà la presència de materials orgànics.

- La zona de cocció amb el forn de llenya sempre es podrà visualitzar des de l'espai comensal.

- Un encintat vertical, realitzat amb lames de fusta a manera de peto geometrizará els locals, marcant el llindar entre els espais comensal i cocció.

- El pla superior dels locals (sostres en espai comensal) es pintarà en color gris fosc per neutralitzar-lo. La propietat demana que el pla inferior (paviments en espai comensal) sigui un escaquer en blanc i negre, com a senyal d'identitat dels locals que ja té funcionant.

- En tots els locals hi haurà una zona de menor alçada amb una bancada contra paret donant servei a diverses taules, alternant amb una disposició més flexible de taules a la part central dels locals.

  • any 2019
  • ubicació The Philippines