Ca l'Agutzil. Casa per a lloguer turístic a Gualta, Costa Brava

Reforma i rehabilitació d'una casa de poble amb piscina a l'Empordà

Rehabilitació integral d'una casa de vacances amb piscina per a lloguer al cor del Baix Empordà, entre el mar i la muntanya, en el conegut "Triangle d'Or" de la Costa Brava.

Es recupera l'hospitalitat i l'encant propi de les Cases de Pagès típiques de la zona, construïdes amb pedra i fusta. La multitud de racons acollidors d'aquesta propietat, el seu forn de pedra original, el seu abeurador, així com els seus mobles antics restaurats, provoquen la sensació de tornar enrere en el temps. Tot en un ambient privat i íntim, tranquil i molt acollidor.

La propietat de 400 m2 es compon de dos volums: una casa principal i un antic paller. Té un fantàstic porxo de 30 m2, el qual comunica els dos volums, i  el qual disposa d'un pati ombrívol de façanes cobertes per una preciosa heura estacional; també té un bonic i íntim jardí assolellat de 90 m2 amb un antic llimoner i una petita piscina, al qual s'aboquen els balcons de gelosia ceràmica de la casa principal, embolicats en buguenvíl·lia violeta.

Ca l'Agutzil, té una capacitat màxima per a 12 persones repartides en 5 dormitoris molt acollidors, tots ells amb llits molt confortables, i amb l'encant dels sostres inclinats i les bigues de fusta, típics de les cases de pagès catalanes.

  • any 2017
  • ubicació Gualta, Empodanet (Girona)
  • fotògraf Nini Cortadellas