Disseny interior d'un principal a Barcelona

Redistribució interior i interiorisme d'un habitatge a Sant Gervasi

Projecte de reforma integral i disseny interior d'un principal a Barcelona, ​​prioritzant la lluminositat i amplitud dels nous espais generats.

Per a això, es redistribueixen completament les estances de l'habitatge, situant les estances diürnes on originalment es situaven els dormitoris, i realitzant el mateix respecte a les estades nocturnes. Les estances petites van desaparèixer, donant lloc a espais oberts i amplis, més ben optimitzats.

La cuina té com a element principal una enorme illa amb taulells de porcelànic simulant marbre negre, compartint protagonisme amb els grans finestrals que donen al concorregut carrer de Balmes, l'aïllament tèrmic i acústic dels seus vidres han estat millorats.

El pis es dota d'amplis dormitoris, cadascun d'ells proveïts d'un espai vestidor auxiliar. Els colors blanc i negre cobren protagonisme en la intervenció, mentre que la presència de fusta aporta calidesa a les estances.

  • any 2016
  • ubicació Sant Gervasi, Barcelona
  • fotògraf Nini Cortadellas