Casa estiuenca a Platja d'Aro, Costa Brava

Reforma i ampliació d'un habitatge d'estil mediterrani

Aquesta segona residència, de caràcter mediterrani, construït fa mig segle amb sistemes constructius propis de l'arquitectura popular catalana es reforma interiorment amb l'objectiu d'augmentar l'entrada de llum natural, així com la relació amb l'exterior de les estades diürnes.

L'ampliació de la cuina més el nou porxo exterior adjunt, en el qual seure a l'ombra, així com la construcció d'una nova piscina com a element central de la casa completen el projecte.

L'actuació es materialitza amb revestiments de marcada textura i angles rodons. La tova manual apareix en pavimentació exterior i escala. El color blanc presideix la casa.

  • any 2015
  • ubicació Platja d'Aro, Baix Empordà (Girona)
  • fotògraf Aitor Estévez