Interior design of a bar in the Eixample

Tapas bar 4 latas. Interior renovation of an existing store in Barcelona

Interior design of a bar in l'Eixample, the hearth of Barcelona. The main idea of this bar is that the customer can enjoy a gastronomic experience where drinking, eating and sharing are interlaced: a place where you really do not share a single table, but share most tables and bars, fostering socialization related to food and drink.

The intent is to find a direct relationship between the exterior and interior of the bar creating a covered pre-entry as an outdoor patio, also having large guillotine opening windows throughout its façade.

  • year 2014
  • location Eixample, Barcelona
  • photographer José Hevia
  • contributors V. Sala (arq.)
  • awards Honorable Mention International Architecture Awards 2015 (Architecture Podium)