Construction of a modern style house in Costa Brava

Sebbah house. House opened to the landscape with sea views

Construction of a two-storey house overlooking the sea in a sloping plot, which is accessed by a gangway to the upper floor level, destined to private use.

The ground floor shows itself completely open to the sea in the corner, enjoying a terrace with pool and chill-out. The vertical communication is located in the central area of the house, through an expressive staircase.

Externally, the house is painted in chocolate color, favoring its camouflage in the surrounding landscape of pine trees and rocks. The materiality of the railing of the balcony, very openwork, favors the big star of this home, which is the Mediterranean Sea, the reason why it has been built.

  • year 2013
  • location Begur, Costa Brava (Girona)
  • photographer José Hevia
  • contributors A. Boulin (arq.)