Reforma integral d'un àtic a Barcelona

Àtic. Disseny interior d'un dúplex de dimensions estretes

Reforma d'un àtic de dues plantes a Barcelona, originalment no connectades entre si. Un espai de planta rectangular, allargada, estreta i molt compartimentada, la qual requeria una organització unitària, amb una distribució seqüencial d'espais, que juntament amb el mobiliari dissenyat, aconseguís dinamitzar el recorregut longitudinal al llarg d'ella. Aprofitant les magnífiques vistes de les que gaudeix, es van maximitzar i optimitzar les obertures de la façana, aportant una entrada constant de llum natural.

L'escala que comunica les dues plantes abraça la cuina, en forma de "u"; una illa i una barra delimiten aquest espai, alhora que el separen de la resta d'estades de l'habitatge.

  • any 2005
  • ubicació Terrassa, Vallès Occidental (Barcelona)
  • fotògraf Adolfo Fernández
  • premis Finalista en la 4ª Bienal de Arquitectura del Vallès (COAC)