Reforma parcial d'un hotel a la Costa Brava

Hotel Aigua Blava. Disseny interior d'un hotel a primera línia de mar

Reforma d'un hotel de quatre estrelles amb unes privilegiades vistes al mar. Situat en un dels llocs més emblemàtics de la Costa Brava, la badia d'Aiguablava, a Begur, a primera línia de mar, l'hotel està envoltat de cales d'aigües cristal·lines, roques i pins.

Es porta a terme una intervenció molt neutra, predominant el color blanc a l'interior de les habitacions per maximitzar la incidència de la llum natural, i amb l'objectiu de ressaltar les magnífiques vistes que tenen.

El tractament dels banys de les habitacions, situats a la part interior, també permeten gaudir als hostes del paisatge.

  • any 2015
  • ubicació Begur, Costa Brava (Girona)
  • fotògraf Mati Carreras, José Hevia