Reforma y ampliació d'una casa d'estil industrial

Casa Isa i David. Reforma y ampliació d'un habitatge

Un habitatge que intenta desafiar les tipologies i formes d'habitar tradicionals. Senzilla i alhora complexa, es mostra totalment oberta al paisatge en una de les seves façanes i més hermètica en l'altra.

El programa es fragmenta en planta i secció, donant protagonisme al pati com a element articulador de les seves estades, oferint un ric joc visual de dobles alçades, visuals exteriors, així com del pati.

Un habitatge amb una subtil i rica relació entre interior i exterior; en la qual la fragmentació del seu programa (horitzontal i verticalment) ofereix diferents experiències espacials a l'usuari, noves formes d'habitar.

  • any 2010
  • ubicació Gavà, Baix Llobregat (Barcelona)
  • fotògraf José Hevia
  • premis Seleccionado en los Premios Arquitectura en Positivo, CSCAE, 2012