Interiorisme d'un bar a l'Eixample

Vermuteca 4 latas. Reforma interior d'un local a Barcelona

Disseny interior d'un bar a l'Eixample de Barcelona. La idea principal d'aquest bar és que el client pugui gaudir d'una experiència gastronòmica en què beure, menjar i compartir s'entrellacen: un lloc en el qual realment no es comparteixi una sola taula, sinó que es comparteixi la major part de les taules i barres, fomentant així la socialització vinculada al menjar i a la beguda.

Es pretén buscar una relació molt directa entre l'exterior i l'interior del bar creant un pati exterior cobert a manera de preentrada al local, disposant també grans finestrals d'obertura tipus guillotina en tota la seva façana.

  • any 2014
  • ubicació Eixample, Barcelona
  • fotògraf José Hevia
  • col·laboradors V. Sala (arq.)
  • premis Honorable Mention International Architecture Awards 2015 (Architecture Podium)