Projecte per a la construcció i disseny d'un hotel de luxe a Benidorm

Golden Hotel, hotel amb vistes al mar

Projecte d'una torre destinada a hotel de luxe, situada davant de la costa de Benidorm; la seva planta triangular ofereix major desenvolupament de façana, i que la major part de les habitacions de l'hotel gaudeixin de vistes al mar. De la mateixa manera, s'optimitza la relació entre la superfície de planta destinada a habitacions i la superfície restant.

La trobada entre la cota rasant exterior i el volum principal de l'edifici es resol baixant únicament l'atri central en el que es situen totes les comunicacions verticals, de manera que la torre es presenta de forma ingràvida.

Totes les habitacions projectades disposen d'una zona frontal a la façana aixecada amb un jacuzzi en superfície amb les vistes al mar Mediterrani de fons.

  • any 2014
  • ubicació Benidorm (Alicante)
  • col·laboradors V. Sala (arq.)