Construcció d'una marquesina translúcida

Porxo en el jardí d'una casa a Gavà Mar

Construcció d’una marquesina en un habitatge per a protegir-se del sol, estenent el saló-menjador vinculat al jardí exterior. S'ha construït neutra i discreta, per a que en cap moment competís amb lo preexistent. 

La marquesina té forma d’“L” i és paral.lela al pla del terra, doblegant-se fins al terra en un dels seus extrems. Així, forma un portal que emmarca el camí exterior que porta al jardí des de la porta d’accés de l’habitatge, invitant a accedir al mateix. 

S’escull el polimetacrilat translúcid per la seva imatge neutra i la lleugeresa visual que ofereix, així com per la seva funció de filtre solar. De nit, s’il·lumina tota ella formant un portal il·luminat.

  • any 2011
  • ubicació Gavà Mar (Barcelona)
  • fotògraf José Hevia