Construcció d'una casa d'estil modern a la Costa Brava

Casa Sebbah. Casa oberta al paisatge i amb vistes al mar

Construcció d'una casa de dues plantes amb vistes al mar en una parcel·la inclinada, a la qual s'accedeix mitjançant una passarel·la volada a nivell de la planta superior, destinada a ús privatiu.

La planta inferior es mostra totalment oberta a les vistes al mar a la seva cantonada, gaudint d'una terrassa amb piscina i chill-out. L'escala de comunicació vertical s'ubica a la zona central de l'habitatge.

Exteriorment, la casa es pinta de color xocolata afavorint el seu camuflatge en el paisatge de pins i roques. La materialitat de la barana de la terrassa, molt calada, afavoreix que el gran protagonista d'aquest habitatge sigui el Mar Mediterrani, raó de ser de la mateixa.

  • any 2013
  • ubicació Begur, Costa Brava (Girona)
  • fotògraf José Hevia
  • col·laboradors A. Boulin (arq.)